![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564464.jpg)
Nasza reprezentacja w składzie Katarzyna Hobszta i Weronika Kolińska pod opieką nauczycielki przedmiotów zawodowych Alicji Stoltmann zdobyły III miejsce w konkursie kulinarnym o tytuł MasterChef 2024 Powiatu Bytowskiego. Nasze uczennice na konkursie przygotowały łososia confit na risotto szafranowym.
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564454.jpg)
W kulinarnym konkursie udział wzięło pięć duetów reprezentujących Powiatowy Zespół Szkół nr 1 w Kościerzynie ( I miejsce) , Zespół Szkół Ponadpodstawowych w Bytowie ( II miejsce) Zespół Szkół Ponadpodstawowych w Łodzierzy (III miejsce), oraz gospodarze z Zespół Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Bytowie (2 zespoły) (IV i V miejsce)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448410521.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448410528.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448410537.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448410548.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564454-1.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564464-1.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564484.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448564496.jpg)
![](https://lodzierz.pl/wp-content/uploads/2024/05/1716448410510.jpg)